Новости

Што велат другите за нас

Порталот motori.com.mk со сторија за нашите гушкачи

Повеќе.. »

Што велат другите за нас – ПлусИнфо

Линк до објавата од ПлусИнфо  

Повеќе.. »

Што велат другите за нас – Емагазин.МК

Повеќе.. »

Што велат другите за нас – Српски Телеграф

Повеќе.. »

Што велат другите за нас – Радио МОФ

[Интервју] Желбата на Силве и Тони да го обиколат светот на мотор и да пренесат прегратки од Македонија „Светот денес полуде”, вели скопјанката Силвана Митрева додека по телефон ни ја објаснуваше идејата за обиколување на светот со мотор, сон што одамна го имале со својот сопруг Антон. „Сите истото нè мачи, сите ги имаме истите проблеми, каде и да сме.

Повеќе.. »

[Интервју] Желбата на Силве и Тони да го обиколат светот на мотор и да пренесат прегратки од Македонија Прочитано: 1,402

Повеќе.. »