Меѓународна поддршка |Гушни го Светот
Новости

Меѓународна поддршка

Подршка од Словенија

Подршка за нашиот проект “Гушни го Светот” – од словенска бајкерка. Поздрав до Ирина од Словенија!  

Повеќе.. »

Подршка од Америка

Повеќе.. »

Подршка од Грција

Повеќе.. »

Подршка од Бугарија

Повеќе.. »

Подршка од Босна

Повеќе.. »

Подршка од Србија

Повеќе.. »

Подршка од Црна Гора

Повеќе.. »

Подршка од Хрватска

Повеќе.. »

Подршка од Романија

Повеќе.. »

Подршка од Австралија

Повеќе.. »