Новости
Дома » Tag Archives: Embrace The World

Tag Archives: Embrace The World

Кога идејата станува стварност…Пред точно една година онака, ќе рече човек срамежливо, во тесен круг на пријатели, Силве и Тони ја најавија идејата да го заобиколат светот со мотоцикл, па откако истата со одушевување беше едногласно прифатена, за кусо време овој авантуристичко космополитски проект доби и свое име “Гушни го светот“. Пред неполн месец, или, поточно, на 20 Јуни оваа ...

Повеќе.. »

Силве и Тони ја гушнаа Грузија

 

Повеќе.. »

Силве и Тони ја гушнаа Анкара

   

Повеќе.. »

Силве и Тони, заминаа да го гушнат светот!

Нашите гушкачи Силве и Тони, тргнаа на пат да го обиколат и да го гушнат светот!      Брачната двојка Митреви тргна на пат околу светот Авантурите за кои мечтаеле како деца, решија да си ги остварат, но, велат целта им е да ја промовираат Македонија и Македонците секаде каде што ќе се упатат…    

Повеќе.. »

Моторџиите со подршка за “Гушни го светот”

Традиционален првојануарски собир, на кој моторџиите изразија силна подршка за нашиот проект. Им благодариме на сите поединци и мото клубови.      

Повеќе.. »