Новости
Дома » Tag Archives: Подршка

Tag Archives: Подршка

Моторџиите со подршка за “Гушни го светот”

Традиционален првојануарски собир, на кој моторџиите изразија силна подршка за нашиот проект. Им благодариме на сите поединци и мото клубови.      

Повеќе.. »

Подршка од Америка

Повеќе.. »

Подршка од Грција

Повеќе.. »

Подршка од Бугарија

Повеќе.. »

Подршка од Босна

Повеќе.. »

Подршка од Србија

Повеќе.. »

Подршка од Црна Гора

Повеќе.. »

Подршка од Хрватска

Повеќе.. »

Подршка од Романија

Повеќе.. »

Подршка од Австралија

Повеќе.. »