Новости

Што велат другите за нас – Српски Телеграф

Повеќе.. »

Што велат другите за нас – Радио МОФ

[Интервју] Желбата на Силве и Тони да го обиколат светот на мотор и да пренесат ...

Повеќе.. »

Што велат другите за нас

[Интервју] Желбата на Силве и Тони да го обиколат светот на мотор и да пренесат ...

Повеќе.. »

Зошто гушкање?

Ова е мој втор текст на блогот. Најпрвин сакам да се заблагодарам на сите кои ...

Повеќе.. »

Ова е нашето прво чедо

Драги другари, пријатели, познаници и читатели Добре ни дојдовте на нашиот блог ” Гушни го светот”. Прв пат ...

Повеќе.. »

Гушки од Македонија

Идејата на Силве & Тони, преку проектот “Гушни го светот“ – Македонија, е да успеат ...

Повеќе.. »

Силве & Тони

   Јас за мене и него… Правото име ми е Силвана, ама сосема доволно е ...

Повеќе.. »

Македонија го гушка Светот

Предизвик и мотивација. Предизвикот е прифатен. Ракавицата е фрлена. Македонија тргнува на пат да го ...

Повеќе.. »

Меѓународна подршка