Новости

Посета на B&B Bahodir во Самарканд

Обичај е, сите кои ќе го посетат B&B Bahodir во Самарканд, да остават трага на ѕидот.
Нашата порака го доби централното место.

 

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Благодарност до целиот тим на Македонската амбасада во Делхи

   Благодарност до целиот тим на Македонската амбасада во Делхи, кои ...

   Збогување со Казакстан, поточно со градот Шимкент

   Со мало задоцнување, го објавуваме нашето збогување со Казакстан, поточно ...

   Еден навистина тежок и напорен ден. Ташкент, Узбекистан

   Денешниот ден, беше еден од најнапорните до сега. Иако имавме ...