Новости

Благодарност до почесниот конзул во Алмати, Султан Мукшаев

Голема благодарност до нашиот домаќин во Алмати, господинот Султан Мукшаев, кој е почесен конзул на Македонија.
Тој ни овозможи да Алмати го доживееме во вистинско светло. Денешниот ден ќе остане врежан во нашата меморија.

 

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Благодарност до целиот тим на Македонската амбасада во Делхи

   Благодарност до целиот тим на Македонската амбасада во Делхи, кои ...

   Посета на B&B Bahodir во Самарканд

   Обичај е, сите кои ќе го посетат B&B Bahodir во ...

   Збогување со Казакстан, поточно со градот Шимкент

   Со мало задоцнување, го објавуваме нашето збогување со Казакстан, поточно ...