Новости

Чувството кога далеку од дома, се чувствуваш како дома.

Чувството кога далеку од дома, се чувствуваш како дома.
Голема благодарност до амбасадорот на МК во Астана, заедно со неговиот тим и семејството.
Без нив навистина се ќе беше многу, многу тешко, скоро невозможно.

Ви благодариме за се што правите за нас.

 

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Благодарност до целиот тим на Македонската амбасада во Делхи

   Благодарност до целиот тим на Македонската амбасада во Делхи, кои ...

   Посета на B&B Bahodir во Самарканд

   Обичај е, сите кои ќе го посетат B&B Bahodir во ...

   Збогување со Казакстан, поточно со градот Шимкент

   Со мало задоцнување, го објавуваме нашето збогување со Казакстан, поточно ...