Новости

Благодарност!

Бајкерите, секогаш си помагаат еден на друг. Момциве доцна синоќа кога пристигнавме во Троицк ни помогнаа околу нашето сместување и на моторот, бидејќи во гратчето не можеше да се најде поефтино сместување, наменето за странци.

Ви благодариме момци уште еднаш!

 

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Благодарност до целиот тим на Македонската амбасада во Делхи

   Благодарност до целиот тим на Македонската амбасада во Делхи, кои ...

   Посета на B&B Bahodir во Самарканд

   Обичај е, сите кои ќе го посетат B&B Bahodir во ...

   Збогување со Казакстан, поточно со градот Шимкент

   Со мало задоцнување, го објавуваме нашето збогување со Казакстан, поточно ...