Силве и Тони, заминаа да го гушнат светот! | Гушни го Светот
Новости

Нашите гушкачи Силве и Тони, тргнаа на пат да го обиколат и да го гушнат светот!

    

Брачната двојка Митреви тргна на пат околу светот

Авантурите за кои мечтаеле како деца, решија да си ги остварат, но, велат целта им е да ја промовираат Македонија и Македонците секаде каде што ќе се упатат…

 

 

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Еден навистина тежок и напорен ден. Ташкент, Узбекистан

   Денешниот ден, беше еден од најнапорните до сега. Иако имавме ...

   Ги запознавме со нашата приказна и ги гушнавме

   Традиционално правење на самса во специјални фурни. Самса е традиционално ...

   Тараз (јужен Казакстан) на повеќе од 40 С°

   На патот кон Тараз (јужен Казакстан) на повеќе од 40 ...