Новости
Дома » Гушки од МК » Скопје го гушна светот

“Ајде да се гушнеме” беше мотото со кое ги повикавме нашите Скопјани за да го одбележиме светскиот ден на прегратката и да го гушнеме Скопје.

Насмеани лица, со широко отворени срца и раширени раце, насекаде околу нас. Да, имаше и такви кои не сакаа прегратки, ама како непоправливи оптимисти, ги памтиме само првите.

Нежниот топол допир е нешто што е потребно на секој, затоа и ви порачуваме: Гушкајте се што повеќе, гушкањето е поделотворно и од антидепресивите.

Голема благодарност на Ноќни волци- Македонија, Млади за љубов, МК Вепри и сите пријатели кои дојдоа да ја подржат нашата иницијатива.

 

 

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Демир Капија го гушна светот

   Демир Капија (Железна врата или железна порта на турски) е гратче кое се наоѓа пред познатата Демиркаписка клисура од ...

   Силве и Тони со гостување на МРТВ

   Гушни го светот, односно Силве и Тони со гостување на Македонската Радио Телевизија. Прекрасно дружење ...

   Кичево го гушна светот

   Градот Кичево се наоѓа во подножјето на планината Бистра и Стогово, во Кичевскатата котлина. Народните ...