Новости

Подршка за нашиот проект “Гушни го Светот” – од словенска бајкерка.

Поздрав до Ирина од Словенија!

 

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   *

   x

   Прочитај повеќе

   Подршка од Америка

   Подршка од Грција

   Подршка од Бугарија